Ezúttal nem tudott győzni a bajnoki nyitányon a Szolnok futballcsapata

Megosztás

Akárcsak egy éve, idén is a Szentlőrinccel találkozott a megyeszékhelyi együttes az NB2 nyitó fordulójában, ám ezúttal csak döntetlenre futotta.

Az előző idény első fordulójában a Tiszaligetben csapott össze a Szolnok és a Szentlőrinc. Az egygólos mérkőzést akkor a hazaiak nyerték meg, de az akkor még újonc vendégek immár masszívabb együttes benyomását keltették – olvasható a Nemzeti Sport összefoglalójában. Agilisabban is kezdett a Baranya megyei csapat, ám egy erőtlen lövést leszámítva nem tudott veszélyeztetni. Fokozatosan vette át a találkozó irányítását a Szolnok, de csupán két helyzetet sikerült kialakítania az első félidőben, gólt nem tudott szerezni.

A szünet után jobb lett az iram, de helyzetet nagyjából bő fél óráig nem láthatott a közönség, ám aztán felpörögtek az események. Mondhatni, a semmiből megszerezte a vezetést a Szentlőrinc Miroszlav Grumics fejes góljával (0–1), két percre rá azonban egyenlített a Tisza-parti együttes Sipos Zoltán révén (1–1) – mindkét oldalon nyáron érkező játékos szerezte a gólt.

A végére jobb lett a színvonal, a döntetlen azonban maradt, így nem ismétlődött meg a tavaly augusztusi eredmény.

Forrás: Nemzeti Sport

Kapcsolódó cikkek